PULUFLARF

Oikeasti puluja ei ole olemassa. Se on keksitty lintu ja valtiojohdon ylläpitämä valvontajärjestelmä tavallisten kansalaisten vakoiluun. Sinua monitoroidaan. Kerran näin ku kaks pulua tappeli nakista ja söi sitä kilpaa. Pulu on siis puutteessa ja vonkaa! töissä yksi akka sanoi, ettei missään nimessä haluasi olla PASKALINTU (taisi vaan olla pahalla tuulella tai kateellinen mulle?) mut ent sit kyyhkynen, onks se sama asia? Tai toripulu? En jaksa googlettaa :ashamed: :xmas:

Pahin kesykyyhkyjen aiheuttama haitta on yleinen hygienia. On harmi et ihmiset eivät oo tajunnu kuinka, vaarallinen otus pulu on. Se on ruma ja usein Stadista, ja vaik se näyttää vaatimattomalt ja sen pesä on kyhätty huolimattomasti risuist ja korsist ni kantaahan ne aik paljon loisia mukanaan. Siin on yks syy miks niit ei voi hyödyntää ravintona, toinen se et ne sisältää liikaa raskasmetallei. Niiden ruokavalio kun on vähän mitä on. Jotkut sanoo et pulu on kyyhkynen ja et kyyhkynen on ruokaa. Yhdessä survival-oppaassa neuvottiin poikkeustilan iskiessä päälle ottamaan jyviä taskuun ja jääkiekko- tai golfmaila olalle ja sitten vaan torille harjoittelemaan lämäriä. Rottia en suosittelis syömään,

Välil näkee auton alle liiskautuneita puluja, vaik ne osaaki lentää. Pulul on äänenmurros jolloin poikasääni muuttuu aikuisen kyyhkyn kujerrukseksi. Mun ystävällä kuulema meni 2päivä että se osaa puhuu ja ymmärtää tätä pulu kieltä. Sit taas aik vittumaist et joku on keksinyt tän pulujutun ja sitä sitten toistetaan kerta toisensa jälkeen ja kuvitellaan olevan omaperäisiä.

Tuisku Tuukkanen

Julkaistu alunperin Legendan numerossa 1/2019.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.